søndag 22. november 2009

Fargeterapi - Colour Therapy


Av og til er livet som musiker utrolig hektisk. Sånn som nå for eksempel. Jeg har vært på jobb i dag; vi har begynt på en plateinnspilling. Utrolig krevende siden du MÅ spille riktig på hvert eneste opptak. På tre timer greide vi å få spilt inn to låter. Vi har tre dager til med opptak pluss at jeg har elever og skal i tillegg gjøre en jobb for lokalavisa i morgen kveld. Det blir tolvtimersdager hele denne uka. Da er det godt å ha dette evighetsarbeidet liggende. Å tråkle rundt sekskanter og sortere dem etter farger er avslapping de luxe for en sliten sjel.

From time to time being a musician is incredibly hectic. Like this week for instance. I've been at work today; we've started a cd recording. Incredibly demanding since you HAVE to play every note correct on all takes. In three hours we recorded two songs. We have three more days recording plus my students, and I'm also doing a job for the local newspaper tomorrow night. That means twelve hour workdays all this week. Then it's nice to have this everlasting work. Basting hexagons and sorting them by colour is relaxation de luxe for a tired soul.

Som dere ser har jeg holdt på en stund. Hvor mange det er har jeg ikke oversikt over, men det er i hvert fall fler enn 1000. Hva de skal bli til vet jeg ikke. Ikke tradisjonelle blomster i hvert fall. Jeg har sett noen kunstverk bygd opp av sekskanter, og jeg har tenkt å ta utgangspunkt i et av mine fotografier når jeg en gang starter. Foreløpig er det bare mental terapi når det blåser som sterkest på toppene.

I've been working on this for a while as you can see. How many there are I don't know, but there's more than 1000. What it will be in the end I don't know. Not traditional flowers at least. I've seen some artwork designed with hexagons, and I'm thinking about using one of my photographies as a starting point whenever I go for it. At the moment it's just mental therapy when the gale is strong.

Inga Helene

5 kommentarer:

 1. wow så mange:)

  God uke til deg selv om den blir travel:)

  Håper du har fått adr min:)

  SvarSlett
 2. Kjenner meg igjen:) Vi får trøste oss sammen vi som skal befenge verden med sang og musikk i disse dager. Ser ut som du har funnet deg en skikkelig avvekling:) Plateinnspilling er utrolig krevende prosess, men gøy også. Tidspresset har jeg opplevd som mest stressasamt, dyrt å leie lydstudio , derfor må man bli ferdig fortest mulig, det skal låte best mulig på fortest mulig tid... Ønsker deg lykke til videre med både plateinnspillingen og alle de opptredner som nå kommer til å skje fram mot jul:)

  SvarSlett
 3. WOW! Det var utrolig mange lapper. Min elendige tålmodighet hadde fått seg en skikkelig prøve om jeg skulle gjort det samme. Blir spennende å se hva det blir til :)

  SvarSlett
 4. Lykke til med denne uken. Skjønner den er hektisk for dere i korpset. Hadde jeg vært deg tror jeg ikke jeg hadde fått gjort så mye annet enn å jobbe og sove. Jeg er imponert! Lykke til.
  Klem fra Katrine

  SvarSlett
 5. It is a huge quantity of hexagons! What do you baste them on?

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails