tirsdag 26. januar 2010

Produktivt møteprodukt - Productive meeting productJeg er ikke glad i møter, og prøver å nytte tida best mulig med håndarbeid. Det har sine fordeler. For det første konsentrerer jeg meg faktisk bedre om hva som blir sagt, slik at jeg får det med meg. For det andre holder jeg kjeft sånn at jeg slipper å bli valgt til noe. ;-) Og så kommer det noe håndfast ut av møtet. Sånn som denne puta. De ble påbegynt under høstens første møte.

I'm not fond of meetings, and I try to spend the time with crafts. It has its advantages. First I focus better on what's being discussed, so I actually remember it afterwards. Secondly I keep my mouth shut, so I do not get elected for various tasks. ;-) And finally something concrete in being done. Like this pillow. It was started during the first meeting this fall.Et nærbilde av dekoren midt på puta. Mannen synes dette er en av de fineste putene jeg har laget, bortsett fra dette da. Perler og slikt kan han styre seg for. Men da har jeg en løsning.

A closeup of the decor in the middle of the pillow. The Man thinks this is the nicest pillow I've made, except from this. Pearls and such is not a winner. But I have a solution for that.


Baksida! :-D - Ha en fin kveld.

The back! :-D - Have a nice evening.

Inga Helene

6 kommentarer:

 1. Jøss, så flott puta ble! Damer er jo flinke med multitasking, og her ser det ut til at du brillierer:) Takk for hyggelig kommentar forresten, prosjektet mitt skal forhåpentligvis resultere i en stor gulvpute. Er ennå ikke i mål, så vi får se hva det blir til. Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 2. nydelig pute, for en jobb med de bitte små rutene :)

  SvarSlett
 3. vakkerfin.du er helt rå med hekling...så pent og ordentlig gjort

  SvarSlett
 4. Denne puta likte jeg skikkelig godt. Kanskje jeg må herme litt... Tøft med de ulike sidene, så kan en snu den etter humøret og stemningen.

  SvarSlett
 5. It is a gorgeous pillow Inga! I love those colours.

  SvarSlett
 6. Putene ble kjempefine! Lykke til med prosjektet :))
  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails