mandag 5. april 2010

Gjenbruk av motiv - reusing motif


Her kommer en liten titt på ett av prosjektene til puteboka mi. Foran på stolen ligger min mors gamle, håndtegnede selbuvottmønster som jeg fikk for mange år siden. Jeg ha vært fascinert av den stjerna i lang lang tid, og endelig designet jeg noe jeg kunne bruke den til. Denne versjonen av puta er ikke den endelige, den er nemlig ikke kvadratisk, men jeg vet hvordan puta skal se ut til sist. Jeg må bare få strikket den reviderte utgaven, og det tar tid kan jeg love. :-)

Here is a sneak peak on one of the projects for my pillow book. In front of the chair there is a handmade selbu mitten-pattern I've gotten from my mother. The star has fascinated me for so long, and finally I came up with an idea which I could use it for. This version of the pillow isn't the final one. The pillow isn't rectangular at all, but I know how it will be in the end. I just have to knit the revised one, and that takes time :-)


Inga Helene

5 kommentarer:

 1. Denne puta var kjempestilig, synes jeg - og jeg har virkelig sansen for gjenbruk av mønster. En genial ide. Jeg har ikke fulgt med deg så lenge - skal du skrive bok om putemønstere?

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Nydelig mønster, og flott pute du har laget.

  SvarSlett
 3. Very beautiful! I would love to buy your book when it is done! Will it also be in English?

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails