tirsdag 6. juli 2010

TI TUSEN!!! - TEN THOUSAND!!!


Beklager ropinga altså, men i løpet av det siste døgnet passerte besøkstelleren min 10000 besøkende! Og det på under ett år. Jeg takker og bukker for alle besøk og setter stor pris på at så mange har funnet veien hit til mitt arktiske jordbærsted. Bloggen feirer ett år i august, og da kommer jeg tilbake med en giveaway for å markere både bursdag og femsifret besøkstall.

Ha en fin dag!

Sorry about the shouting, but during the last 24 hours, my web counter reported 10000 visitors! And all that within less than a year. Thanks alot for all visits, and I appreciate that so many has found their way to my arctic strawberryfield. The blog celebrates its first anniversary in August, and then I will post a giveaway to mark the birthday and the five figure visits.

Have a great day!

Inga Helene

4 kommentarer:

 1. Da er det vel lov å rope, vel. Gratulerer, og fortsatt god sommer til dere, hilsen U9

  SvarSlett
 2. Hei og takk for hilse på bloggen min, alltid kos med hilsen:) Vi bor på øversiden av byen (5 min t sentrum) og stortrives. Er "landlig" selv om det er close til by`n. Tror ikke det skal selges, men vet 2 hus i samme gata netopp er bitt solgt. Bare å følge med:)Stortrives og anbefales:) God sommer

  SvarSlett
 3. Gratulerer med høye besøkstall. Slilkt er moro, og da er det lov å rope ;)
  God sommer!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails