søndag 25. desember 2011

Lueparade - hat parade


I år skulle jeg ikke lage julegaver, det var jeg helt sikker på. Men på siste symøte før jul fikk jeg se noen av Arne & Carlos sine luekreasjoner og fikk lyst til å strikke en til Mannen. Mer skulle det ikke til før jeg fikk dilla. Nå er 14 luer produsert, de fleste er gitt bort i julegave til nieser og nevøer.

This year I was not going to make any Christmas presents, that I was quite sure about. But on the last sewing bee before Christmas, I spotted the hat creations of Arne & Carlos. I decided to make one for the Man, and suddenly I was producing hat after hat. Now I've made 14, and most of them were Christmas gifts for nieces and nephews.
  

Her er 12 av dem. Jeg må innrømme at det var litt skummelt å gi bort luer til unge mennesker. De liker jo gjerne å få harde pakker. Men jeg satser på at jeg er en kul tante, og ikke ei urteit ei. :-)

Here are 12 of them. i have to admit it was a bit scary to give away hats to young persons. They like to receive hard parcels. But I hope to be a cool aunt, not a lame one. :-)

Inga Helene

3 kommentarer:

 1. WOW, det må jeg si ble storproduksjon. Regner med luene falt i smak. Strikket til mine nieser og det ble i hvert fall mottat med glede:)
  God jul til deg:)

  SvarSlett
 2. The hats are wonderful. Did the recipients appreciate them?

  SvarSlett
 3. Sykt fine! Den turkise hadde jammen matchet vottene mine bra..:) Gøy at du blogger igjen! :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails