fredag 23. oktober 2009

Inspirert - Inspired


Norske interiørblogger
arrangerte tidligere i år en liten konkurranse, hvor det var om å gjøre å beskrive hva som definerer en interiørblogger. Vinnersitatet ble "Du vet du er en interiørblogger når du har en Keep and Calm-poster i en Ribba ramme fra IKEA". Det har ikke jeg! Det jeg derimot har, er fullt av Post-It-lapper hengende på Mac-skjermen min med sitater som betyr noe for meg. Som dette for eksempel. "Good things come when you are ready for them". For innimellom så er det sånn at uansett hvor hardt eller lenge jeg jobber for å få til noe, så vil det liksom ikke bli slik. Men så begynner ting å skje; nesten umerkelig først før det bare flyter avsted. Andre som har det slik?

Jeg liker konseptet med Keep and Calm-plakatene, men hadde lyst til å finne en egen vri. Og imorges, i øyeblikket mellom søvn og våken tilstand (kan være utrolig kreativ da) kom jeg på hvordan jeg skulle lage "min" poster. Og ramma er fra Åhlens ;-). Sammen med et par hverdagsengler synes jeg det ble et fint, lite stilleben.

Norwegian Decorating Blogs
had a small contest (only in Norwegian, sorry) earlier this year where you should find a slogan for what's the typical decorating blogger. The winning slogan was "You know you're a decorating blogger when you have a Keep and Calm-poster in a Ribba frame from Ikea". I don't have that! What I do have is lots of Post-Its on my Mac-screen with sayings that mean something for me. Like this one for instance: "Good things come when you are ready for them". For sometimes it doesn't matter how hard or long you try to achieve something, it won't happen. But suddenly things go your way, slowly and almost unnoticeably at first and then it starts to roll. Anyone else who recognizes that feeling?

I like the concept of the Keep and Calm-posters, but I wanted to find my own way. And this morning, between sleep and awakeness (I can be extremely creative then), I came up with the idea about "my" poster. And the frame is from Åhlen's ;-). Together with a couple of everyday angels I think it created a nice still life.

Ha en fin fredag alle sammen! - Have a nice Friday all of you!

Inga Helene

3 kommentarer:

 1. Det ble veldig fint! Likte det sitatet...

  SvarSlett
 2. Så stilig, jeg er også en av interiørbloggerne som ikke har keep and calm-poster ;) Men jeg har sansen for små ordtak og sitater og samler de i en liten bok.

  God helg! Klem Tino :)

  SvarSlett
 3. Takk for kommentar på bloggen min :) Dette var et nytt bekjentskap, har ikke sett bloggen din før, men liker den godt :) Legger meg som følger.
  God helg!!
  Kjersti

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails