Det er ikke ofte jeg kan sette av en HEL dag til hjemlige sysler. Dagen var den første på lenge. Husvask, bollebakst, matinnkjøp og midagslaging var dagens plan. Jeg kom i mål med alt, og kunne servere Mannen min aller første treretters middag.
It isn't often I can schedule a WHOLE day for housekeeping. Today was the first day in ages. Cleaning the house, baking buns, grocery shopping and dinner preparations was today's plan. I managed to do it all, and I could serve my very first three course dinner to the Man.
Forrett: Lakseceviche.
Starter: Salmon ceviche. (Norwegian only, sorry)
Hovedrett: Kyling med chèvre på en seng av jordbær og avocado. (Fra Drömhem och Trädgård - oppskrift ikke tilgjengelig på nett)
Main dish: Chicken with chevre on a bed of strawberries and avocado. (From Swedish Dreamhome and Garden - recipe not available on net).
Dessert: Panna Cotta med bringebærcoulis.
Dessert: Panna Cotta with rasberry coulis. (Norwegian only, sorry).
Metthetsfølelsen er til å ta å føle på. Mannen tar heldigvis oppvasken (i samarbeid med oppvaskmaskinen :-D).
The satiety is more than overwhelming. The Man is luckily doing the dishes (in cooperation with the dishwasher :-D).
Inga Helene
Den "pakken" ser fantastisk god ut, smakte nok sikkert herlig! Det er artig å kunne bruke tid på å lage spennende retter! God pineshelg!
SvarSlettDette så sykt godt ut! Veldig originalt å bruke jordbær i en hovedrett, det hørtes godt ut, og må nok prøves. Endelig har de svenske jordbærene kommet!:)
SvarSlett