I dag har jeg kjøkkensøndag. Sikkert ingen stor ting for de fleste. For meg derimot er det uvant, men veldig hyggelig å tilbringe dagen med å lage mat. Mannen er en utmerket kokk så jeg kommer svært ofte til dekket bord. Jeg har alltid jobbet en masse, så matlaging har aldri vært en prioritert oppgave. Nå lager jeg mat oftere og oftere, og repertoaret utvides stadig.
Today I'm having a kitchen Sunday. Not a big deal for most of you, I guess. For me it's rare, but very enjoyable to spend the day cooking. The Man is an excellent cook and very often I come home to a set table. I've always worked alot, so cooking hasn't been a prioritized task. Now I cook more and more, and my repertoire is extending.
Dagen har så langt resultert i to paideiger til Quiche Lorraine, en bolle fylt med deilige pikekyss og en lammestek som akkurat nå står i ovnen og godgjør seg. Til steken skal jeg lage min nieses soppstuing med løk, champignon og fløte. Det er første gang jeg lager både lammestek og soppstuing, så det blir spennende å se om det blir vellykket.
Today's efforts have resulted in two pie doughs for Quiche Lorraine, a bowl filled with lovely merengues and a lamb steak that's in the oven right now. To escort the lamb, I'm going to make my niece's mushroom stew, which consists of onions, champignons and cream. It's the first time I'm making both the lamb steak and the mushroom stew, so I'm excited to see if it's a success.
Ha en fin søndag alle sammen! - Have a nice Sunday everyone!
Inga Helene
mmm..tenker dette ble en veldig god middag ;-)
SvarSlettmvh solfrid¤
Dette så godt ut! Søndag er en dag vi har tid til litt ekstra matlaging her. Og ofte en dag vi lager dessert. Deilig å kose seg litt ekstra når alle har fri.
SvarSlettHa en fortsatt fin søndagskveld :)
å så godt det så ut. nam! Ha en fin kveld
SvarSlett