tirsdag 13. oktober 2009

Pent og praktisk - Pretty and practical

Tenkte jeg skulle dele organsieringa av knappene mine med dere. Jeg har alltid vært fascinert av knapper og har samlet i flere år. Men lenge lå de bare i en blikkboks. Så kom jeg over disse glassene på Ica (eller het det Rimi den gang?). 10 kroner pr stykk. De kom en grusom kurvgreie utenpå, men den tok jeg av.

I thought I should share my organized button collection with you. I've always been fascinated by buttons and have collected for several years. But they were kept in a tin can for long. Then I discovered these glasses at the food store Ica (or was ther name Rimi back then?). NOK 10,- for each. They were covered with an ugly basket thingy, but I just ripped it off.

Jeg kjøpte totalt 10 glass, men ser nå at jeg godt kunne kjøpt det dobbelte. De passer så fint inn i de flyttbare reolene som står under arbeidsbordet mitt. Kanskje kan jeg finne noen på Fretex eller på en bruktbutikk?

I bought a total of ten glasses, but now I see that I could have bought twice as many. They fit so well in the moveable shelves I have under my work table. Maybe I can find a few at Fretex or other thrift shops?

Ha en fin dag alle sammen! - Have a nice day all of you!

Inga Helene

2 kommentarer:

  1. For en super idè!! Den rapper jeg, for jeg har nok av "småtingkaos" rundt omkring hjemme. Om det er i orden for deg, legger jeg meg også til som følger av din blogg. Ha en finfin solfylt ettermiddag :-)

    SvarSlett
  2. Det der var kjempefint og dekorativt samtidig! Nå vet ikke jeg hvor du bor, men jeg har sett nesten slike (runde) på Taras i Tromsø.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails