mandag 4. april 2011

NIB-utfordring: Gjør det selv - NIB-challenge: Project DIY


Aprilutfordringen på Norske Interiørblogger er et gjør det selv-prosjekt. Ettersom det meste jeg gjør er tekstilt, har jeg valgt å melde meg på med en av putene jeg lagde i fjor. Denne er spesiell for meg, ettersom rosemønstret er tegnet av min mor for over femti år siden. Mønstret har vært i bevisstheten ganske lenge, uten at jeg helt visste hva jeg skulle gjøre med det. Men jeg er veldig fornøyd med å kunne bruke det på en ny måte. Jeg kommer til å lage en ny versjon etterhvert, men enn så lenge er jeg godt fornøyd med denne.

The April challenge at Norwegian Interior Bloggers is a DIY-project. Since most of the stuff I do is textile, I've chosen to enter one of the pillows I made last year. This one is special for me, since the pattern is designed by my mother more than fifty years ago. The pattern has been on my mind for a long time, but I didn't know exzctly what to do with it. But I'm very satisfied using it in a new way. I will make another version of the pillow in a while, but so far I'm quite satisfied with it as it is.

Inga Helene

5 kommentarer:

 1. Inga Helen,
  pillow has a beautiful pattern!
  Thank you for the nice comment
  and I'll send the bunny,
  I have a broken scanner-
  Please wait a few days ...
  Have a nice evening
  Jarka

  SvarSlett
 2. Skjønner godt at du trekker frem denne. Puta er helt nydelig og jeg synes du har gjort et fargevalg som understreker mønsteret på en veldig fin måte.

  Heier på deg!

  SvarSlett
 3. Oh this is so beautiful. Is the pattern available to purchase?

  SvarSlett
 4. Fin pute . Koselig at det er din mor som har tegnet mønster :)Lykke til i konkurransen !
  Janne

  SvarSlett
 5. Kjempe flott! Og så utrolig herlig å ha den sentimentale tilknytningen til mønsteret, i tillegg til at det er så fint i seg selv! Dette var en kjempe søt pute altså!*smile*

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails