lørdag 9. januar 2010

Galla-aften - Gala NightI dag gjør jeg unntak og publiserer bilder som jeg ikke har tatt sjøl. Mannen foreviget oss på jobb idag. Gallauniformer, flotte fotside kjoler og champagne (legg merke til at jeg ikke skriver med sj:-D) er ikke hverdagskost, men du verden så morsomt når vi kan presentere det for (hittil) 2500 publikummere. Sissel Kyrkjebøe var solist og Ingerid Stenvold konferansier. De to herrene på bildet er Per Kolstad - Sissels pianist, og Rolf Gupta - konsertens dirigent.

Today, for once, I'm publishing photos I haven't taken myself. The Man shot pictures when we were working today.  Gala uniforms, great robes and champagne isn't everyday stuff, but it's so fun when we can present it for an audience counting 2500 so far. Sissel Kyrkjeboe was soloist and Ingerid Stenvold (Norwegian TV-personality) was speaker. The two gentlemen on the picture are Per Kolstad - Sissel's piano player, and Rolf Gupta - conductor for the concert.


 
Her er undertegnede til høyre. Uniforma har jeg hatt siden 1989, og jeg er godt fornøyd med at den ikke har 'krympet i skapet' ;-). Til venstre sees Margrete. Besøk gjerne Mannens hjemmeside for å se andre flotte bilder

Here is yours truly to the right. I've had the uniform since 1989, and I'm very satisfied with the fact that it hasn't 'shrunk in the closet' ;-). To the left you can see Margrete. Feel free to visit the Man's homepage for other great pictures.

Inga Helene

3 kommentarer:

 1. heisann........åh så morro...tenk for en opplevelse du har vært med på...mange flotte konserter...åsså med sissel som har den flotte stemmen........uniformen din var råfin....og likeså instrumentet ditt...det er så morro å kunne traktere musikkinstrumenter,.å min drøm er et piano...men da må jeg enten kjøpe meg hus, som er større, for her går det ikke et piano innomhus...ha en vakkerfin søndag min gode venn

  SvarSlett
 2. Dette var gøy å lese. For en opplevelse det må ha vært (jeg har spilt i korps i 33 år, så jeg kjenner igjen "noe" av følelsen: )

  Du lager mye fint innen hekling. Gleder meg til å se prosjektet som er satt til 2010

  SvarSlett
 3. Hei. Takk for hyggelig kommentar på min blogg! Så morsom opplevelse å få være med på denne forestillingen. Det er minner man må ta med seg :o) Ha en fin søndag!
  Hilsen fra Kjersti

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails