mandag 9. januar 2012

Skjerfet er ferdig - The scarf is done

(All photos: Tom Helstad)
 
Tittei, her er jeg! I mangel av en mer egnet modell, måtte jeg selv stille opp for å få vist fram skjerfet. Det var egentlig ferdig allerede forrige mandag, men vi har ikke hatt tid til å få tatt bilder.

Peek-a-boo, here I am! Lacking a more suitable model, I had to pose myself to show off the scarf. It was done last Monday already, but there hasn't been time to arrange a photoshoot.


Ingen kan beskylde meg for å ha valgt trygge og rolige farger. men det var morsomt å strikke, og det er morsomt å ha det på seg.

No one can accuse me of selecting safe and calm colours, but it was fun to knit, and it is fun to wear.


Det passet fint å ta bilder ute i dag. Lyset er på vei tilbake, neste uke ser vi sola for første gang i år, hvis vi er heldige. Men som dere ser, er det vakkert lys her, selv om solskiva ikke gidder å bevege seg over horisonten ennå. (Takk til Astri for forslag om bakgrunn :-D)

It was right to shoot outdoors today. The light is slowly returning, next week see the sun for the first time this year, if we're lucky. But as you can see, it's a beautiful light here, even though the sun doesn't bother to rise above the horizon. (Thanks to Astri for suggesting the background :-D)

2 kommentarer:

  1. Incredible colors! I am so glad you are back. :-)

    SvarSlett
  2. Flott modell med et nydelig skjerf. Fargene lyser mot vinterlandskapet rundt.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails